Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy csatornában végezte a Ferrari

A kínai sofőr elvesztette az uralmát az F30-asa felett, és egy vízzel teli csatornába csúszott a 490 lóerős sportkocsijával. A Wreckedexotics képei alapján az autó sajnos kuka.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

0 Tovább

Megállt az autópályán, elkaszálta egy gumi

Leállósávon nem a legjobb ötlet megállni friss levegőt szippantani, de ekkora pechet ritkán látni.

3 Tovább

Lezúzta a kamion tetejét

Azt nem tudni, hogy műszaki probléma, vagy a sofőr hibája okozta-e az alábbi videóban látható ütközést, a végeredményen minden esetre ez nem változtat: keményen lezúzta egy ház oldalát a kamionos

A kínai sofőr szemmel láthatóan karcolások nélkül megúszta, hogy eltűnt a feje fölül a kabin és úgy néz ki,hogy a kamion is járóképes maradt. Nagy kérdés, hogy az épület szerkezetében mekkora kár keletkezett.


0 Tovább

Megnyílt a föld egy kereszteződésben

Egy kínai autós nem vette észre, hogy az orra előtt egy garázsnyi üreg tátong. Valószínűleg víz mosta ki az aszfalt alól a földet, ezért szakadhatott be a felvétel elején látható nyerges vontató alatt.

0 Tovább

A világ legszerencsésebb kamionosa

Először leborult a rosszul rögzített rakomány, aztán ijedtében nyomott egy padlóféket. Nem kellett volna. Nem mellesleg A világ második legszerencsésebb embere címet az a robogós kapja, aki mellé a betongerendák zuhantak.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon extra tartalmakért!

1 Tovább
«
12

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek