Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felkente a falra a Ferrarit

Fájdalmas véget ért egy dubaji gyorsulási verseny, a piros Ferrari F12 Berlinetta számára legalábbis biztosan. A 741 lóerős autó fakezű vezetője egyszerűen felrakta az autót a falra, pedig a másik irányba is kerülhetett volna.

3 Tovább

Tóba hajtott a 2000 lóerős Lambóval

Leszakadt diffúzorral próbált még egy kanyart menni az eredeti videó leírása szerint 2000 lóerősre tuningolt, duplaturbós Lambóval, de csak egy látványos perecre futotta. Valószínűleg az Underground Racing Gallardója lehet a szerencsétlenül járt autó, de biztos információk híján csak találgatni tudunk. Az valószínű, hogy a technikának nem esett jól a fürdés.

0 Tovább

Ilyen az, amikor 350 km/óránál száll el az autó

Az alábbi videóban a kanadai Extreme Turbo Systems nevű tuningcég saját Nissan GT-R-e látható, amint nekifut egy újabb gyorsasági rekord megdöntésének, de mintegy 220 mérföld/órás tempónál a sofőr elveszti az uralmát az autó felett és innentől kezdve egy mintegy 350 km/órás sebességgel pörgő fémketrec utasa. Szerencsére némi poron és egy-két kisebb külsérelmi nyomon kívül nem lett nagyobb baj.

 

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!


És végül bonus trackként itt van egy zseniális paródia a Nissan GT-R-rel utcán gyorsulgató boyracerekről.

 

 

0 Tovább

Óriási bukta egy gyorsulási versenyen

A számtalan bukfenc után a pilóta lába kilógott a szélvédőn. Karcolásokkal megúszta. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy egyáltalán nem volt-e bekötve, vagy csak kétpontos biztonsági öve volt, az minden esetre biztos, hogy óriási mázlija volt. A helyszín a Pikes Peak-i versenypálya.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Gyorsulási bakik lassítva

Gyönyörűen összevágott és komponánlt videó. Az minden visz, amikor 0:43-nál leköpi a hengerfejet.

0 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek