Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy ritka szép Sevit zúztak el Moszkvában

Az 1966-os Chevrolet Malibu tulajdonosa a szezon első gurulását hajtotta végre kedvencével, amikor egy szemből érkező autós miatt félre kellett rántania a kormányt. A végeredmény a képeken látható, a sofőr szerencsére nem sérült meg.

0 Tovább

Tetejére borult egy Porsche az M5-ösön

Egy német rendszámú Porsche Panamera a szalagkorlátnak ütközött, majd a tetejére borult az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza mellett március 30-án. A távirati iroda tájékoztatása szerint egy ember sérült meg a balesetben.

0 Tovább

Nem sokon múlt a frontális ütközés

A Camaro sofőrje csak egy dupla záróvonalat és egy beláthatatlan kanyart hagyott figyelmen kívül. az eset, amelyben egy kicsit össze is ért a két autó egyébként Los Angeles közelében történt, egy a helyi menők között népszerű kacskaringós úton (Malibu canyon road) ahol rengeteg baleset történik.

2 Tovább

A lemezzel együtt a szív is hasad

A net hemzseg a rommá tört szupersportautóktól, most éppen a brazil Autozine rukkolt elő egy válogatással, amelyben szívfájdítóan szép darabok lettek az enyészeté. A legjobban talán az alábbi Porsche Carrera GT megsemmisülése a legszomorúbb, ugyanis a látszólag javítható sérülés ellenére is nagy valószínűséggel kuka az autó, mert a szénszálból készített utascella javítása (már ha lehetséges) csillagászati összegbe kerül.
 

2 Tovább
1234
»

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek