Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kemény fejreállás az autópályán

A Honda sofőrje elbambult, és hogy elkerülje a ráfutásos ütközést, a dupla záróvonalat átlépve sávot váltott. Ezzel meglepte az ott érkező autóst, aki elrántotta a kormányt, és azzal a lendülettel felborult.

2 Tovább

Szétszakadt a teherautó

Sokáig bizonytalanul mozgott a teherautó, aztán jött egy oszlop. Nem tudni, mi történhetett a sofőrrel.

0 Tovább

Telibe találta a busz az álló autót

A buszvezető el volt foglalva a beszélgetéssel, nem vette észre időben az autópálya közepén álló autót. Az eredeti videó leírásából nem derült ki, hogy az autó miért ácsorgott ott, ahol nagyon nem kellett volna.

0 Tovább

Beleállította a szalagkorlátba a McLarent

Az egyik lengyelországi autópályán törte össze német rendszámú McLaren 650S-ét egy helyi tulajdonos. A sofőr a vizes aszfalton adott egy kövér gázt, amikor lehúzódtak előle, ezzel bele is állította a sportkocsi elejét a szalagkorlátba.

0 Tovább

Tüzes pokol az autópályán

Az egymásnak ellentmondó tanúvallomások miatt egyelőre nem sikerült tisztázni, hogy pontosan milyen körülmények között gyulladt ki egy tartálykocsi az I-94-es michigani autópályán, a karambolban mindenesetre több jármű is érintett volt. A porig égett tartálykocsi 26 ezer liter benzint és 22 ezer liter gázolajat szállított, a takarítási munkálatok miatt az autópálya érintett szakasza egész hétvégén lezárva marad. A balesetben nem sérült meg senki.

0 Tovább
«
1234

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek