Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fennakadt a Ladán a motoros

Egyértelműen a sportmotoros volt a hunyó, túl gyorsan ment, ráadásul lett volna helye kikerülni is. Persze könnyű a monitor mögül okoskodni, nyilván csak húzta a Suzuki GSX-R fékét és rettegve nézte a Lada fenekét, márpedig egy motor arra megy, amerre a vezető néz.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

5 Tovább

300-zal csapatot, amikor kijött elé a traktoros

Szerencsére időben kiszúrta, de nem kellett hozzá sok, hogy kiskanállal szedjék össze.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

1 Tovább

Sok lett a kanyar

Örömmotorozásnak indult, útszéli árok lett belőle. Egyébként érthetetlen, hogy miért pont ebben a kanyarban sokalt be, valószínűleg egyszerűen csak kiesett a ritmusból, megijedt, elkezdte nézni az útszéli padkát és innentől kezdve a Suzuki GSX-R azt tette, ami a dolga: arra ment, amerre a motoros néz...

0 Tovább

160 km/óránál sikerült eldobni a motort

Így néz ki saját szemszögből egy túlvállalt egykerekezés. Hősünk a jelek szerint megúszta, de a Suzuki GSX-R valószínűleg kuka.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Anya ezt nagyon benézte

Erre a balesetre nincs mentség, a motoros nem ment gyorsan, a sportkipufogóból ítélve még hallani is lehetett, de a Peugeot-t vezető anyuka ezt nagyon benézte. Szerencsétlen motoroson túl – aki szemmel láthatóan épségben megúszta ezt a kalandot –az anyósülésen ücsörgő kisgyereket lehet a leginkább sajnálni. Nem lehetett egy jó látvány, ahogy felkenődik mellé egy Suzuki GSX-R.

5 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek