Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tragédiával végződött a közúti verseny

Az Audi R8-as sofőrje egy Porsche 911-esnek akarta bebizonyítani, hogy ő a gyorsabb.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

1 Tovább

Keresztben előz egy Porsche

Ennél ijesztőbb előzést nehéz összehozni. A helyszín a németországi Nordschleife, ahol egy 911 sofőrjének gyűlt meg a baj az autójával. A felvétel alapján azt a forgatókönyvet tartjuk a legvalószínűbbnek, hogy közvetlenül a bukkanó után hajtotta végre az előzést a porschés, pont, akkor, amikor az autója "elkönnyült" és tapadást veszített, így a kikerülési manőver közben elment a feneke, amit már nem tudott megfogni ekkora tempónál. Igaz, nem is nagyon próbálta, mert az első kerék szögéből az látszik, hogy nem ellenkormányoz, csak áll a féken.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

2 Tovább

Bambinak most nem jött össze

Az alábbi videóban látható sportkocsi-tulajdonosok - nagyon dicséretes módon - arra használják a kedvenceiket, mint amire eredetileg kitalálták őket, kitolják a szemüket. A következő jó pont, hogy mindezt egy zárt versenypályán teszik, ahol nincs sebességkorlátozás, de legfőképpen szembejövő forgalom, aknafedél és útszéli villanypózna, van viszont bukótér és egy csomó biztonságot szavatoló szabály. Elvileg tehát minimális a jóízű csapatás kockázata, a kóricáló vadakra azonban nem lehet felkészülni. Szegény őzikéből nem sok maradt, igaz a Porsche 911 elejéből se sok.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is extra tartalmakért!

0 Tovább

A képen egy Porsche 911-es rejtettünk el

A Wrecked Exotics beszámolója szerint a képeken látható Porsche 911 Turbót Franciaországban, azon belül is Strassbourgh környékén törték gombóccá.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Porschénak ütközött a bringás

Az alábbi videó a bizonyíték, hogy kulturáltan is meg lehet oldani egy ilyen kényes szituációt. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy a méregdrága Porsche 911 kabrióban nem esett kár, mert a bringás csak a karjával ment neki. A helyszín London.

0 Tovább
«
12

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek