Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezt nagyon benézte a ferraris

A Los Angeles melletti kacskaringós Mulholland Drive újabb áldozatott szedett, ezúttal egy Ferrari 360 törött ripityára. A videó leírása szerint az utas sértetlenül megúszta, a sofőrnek viszont felszakadt a fején bőr, de ezt leszámítva ő is rendben van.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

A Kígyó tovább szedi az áldozatait

Amerika leghíresebb útjai közé tartozik a kaliforniai Mulholland is, amely óriáskígyóként - innen kapta a The Snake nevet - kacskaringózik Santa Monica hegyei között, néhol parádés panorámával a közelben terpeszkedő Los Angelesre. A kellemes éghajlatnak köszönhetően szinte minden hétvégén több száz motoros és autós teszi próbára magát a kanyarokban, ami azt is jelenti, hogy rengeteg kisebb-nagyobb baleset történik. Mivel sokan kamerát is visznek magukkal, vagy már eleve rögzítik a járgányukra, a neten hemzsegnek a mulhollandos balesetek, elég csak olyan kulcsszavakra rákeresni, hogy "The Snake", Mulholland Highway", vagy "Edwards Corner". A legtöbb zakót...

1 Tovább

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek