Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megreccsentette a Ferrarit a Rolls-Royce

A luxuslimuzin sofőrje először tényleg kicentizte a parkolást, de aztán lelépett a fékről. A Ghost és a 458 Italia szoros találkozójára Londonban került sor.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Porschénak ütközött a bringás

Az alábbi videó a bizonyíték, hogy kulturáltan is meg lehet oldani egy ilyen kényes szituációt. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy a méregdrága Porsche 911 kabrióban nem esett kár, mert a bringás csak a karjával ment neki. A helyszín London.

0 Tovább

Így tört össze a londoni Lambo

Tegnap megírtuk, hogy nagyon szerencsétlenül tört össze, ma kiderült, pontosan mi történt. A videó alapján a Lamborghini Aventandor sofőrje a megengedettnél valószínűleg gyorsabban mehetett, de a balesetet egyértelműen az okozta, hogy a kikanyarodó Mazda sofőrje nem adta meg az elsőbbséget. Innentől kezdve már csak rombolni tudott a gellert kapott Lambo, aminek egy ott parkoló 3-as BMW látta kárát.

0 Tovább

Ritka szerencsétlenül törtek össze egy Lambót

Londonban törték össze az alábbi videóban látható mattfeket Aventadort, amelynek sofőrje állítólag kicsit gyorsabban ment a kelleténél és megengedettnél, amikor kihajtottak elé egy mellékutcából.

Az ütközés után/közben a sofőr még félre is rántotta a kormányt, így a Lambójának a másik oldalát is lezúzta.

Ezen a képen látható (jobb felül) a baleset harmadik résztvevője, talán egy Focus?

0 Tovább

A szuterénben kötött ki a vadiúj Land Roverrel

A Londonban történt baleset részleteiről nem tudni semmit, csak a végeredmény egyértelmű: egy szuterénbe pottyant Land Rover Sport.

0 Tovább
«
12

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek