Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kamionost büntetni = rossz ötlet

A jelek szerint elég sok olyan autós van, akinek az egója jóval nagyobb az autójánál. Ezúttal egy ladás próbálta „jól megbüntetni” a kamionost egy hirtelen fékezéssel, ami jól jelzi, hogy ez a fajta mentalistás mennyire rácáfol a sztereotípiákra, mert nem is olyan régen egy BMW-s videón nevethettünk, és akkor sokan kommentálták, hogy ez bizony „tipikus”.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

1 Tovább

Ilyen egy bombatölcsérrel ütközni

Ukrajnában manapság igencsak kockázatos az autózás, még akkor is, ha nincs a közelben senki. A sofőr állítólag megúszta az ütközést, a Lada viszont totálkárosra tört. Az eset Donyeck közelében történt, az orosz hadsereg által tűz alá vett területen.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

2 Tovább

Lerombolta a Ladát a gyorshajtó

Szegény ember, nem számított rá, hogy a terepjárós autópályán képzeli magát.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is extra tartalmakért!

1 Tovább

Fennakadt a Ladán a motoros

Egyértelműen a sportmotoros volt a hunyó, túl gyorsan ment, ráadásul lett volna helye kikerülni is. Persze könnyű a monitor mögül okoskodni, nyilván csak húzta a Suzuki GSX-R fékét és rettegve nézte a Lada fenekét, márpedig egy motor arra megy, amerre a vezető néz.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

5 Tovább

A gázautózás veszélyei

Valamiért berobbant a Lada Samara csomagtartójába szerelt gázpalack. A jelek szerint a két elöl ülő nem sérült meg, de a hallásukkal azért azóta lehetnek gondok.

0 Tovább
12
»

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek