Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Brutális baleset a 11-esen Budakalásznál

A helyszínen életét vesztette annak a Honda Integrának a sofőrje, amely egy út széli fának csapódott a 11-es út budakalászi szakaszánál.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!


4 Tovább

Életeket mentett a pózna

Két iskolás kissrác és egy fiatal nő köszönheti az életét annak, hogy egy útszéli oszlop pont jó helyen volt. A poros úton megcsúszó Honda Civic pont telibe kapta volna őket. A helyszín Törökország.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Nem jött össze a motorosnak

Fürgébb és gyorsabb, mint az autók többsége, nem is számítottak rá. Az ütközést amúgy parádésan megúszta, de arra nincs mentség, hogy miért állt meg két sáv között.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

2 Tovább

Cserbenhagyásos motorbaleset

Egy személyautóval ütközött a képeken látható Honda CBR, ami után a járdára sodródott majd a saroképület kerítésének csapódott szeptember 17-én az Ajtósi Dürer sor és Stefánia út kereszteződésében.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Áldozatokat szedett a vizes út

Fának csapódott, majd kigyulladt egy külföldi rendszámú Mercedes E osztály a 82-es úton, rédei elágazás közelében szeptember 14-én. A sofőr életét vesztette.

0 Tovább
«
123

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek