Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Összetörte a buszt

Aztán úgy elhajtott, mintha mi sem történt volna.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

3 Tovább

Brutális baleset az autópályán

Az alábbi baleset még augusztusban történt egy belga autópályán. A Ford Focust vezető nő a csodával határos módon – súlyos sérülésekkel ugyan – megúszta, hogy felkenődött egy kamion hátuljára, majd egy másik elsodorta. Nem számolt azzal, hogy feltorlódott a forgalom a lehajtón, igaz ezt nem is láthatta, mert pont kitakarta az előtte haladó kamion.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

11 Tovább

Összetörték a világ egyik legritkább sportautóját

A képeken kéklő versenyautónak látszó valami - a fehér Ford C-Max alatt - tényleg egy versenyautó, csak éppen rendszámot is kaphatott, a teljes neve Fahlke Larea GT1. Markus Fahlke cégéről nálunk kevesen hallottak, ami nem véletlen, ugyanis ez a kis német manufaktúra a világ leggazdagabb embereinek készíti a pillekönnyű, de elképesztően erős sportautóit.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

3 Tovább

Eltűnt egy Opel Vectra feneke az M5-ösön

A szeged felé menő oldalon, Kecskemét közelében ütközött össze egy Opel és egy Ford Focus kombi szeptember 22-én.

0 Tovább

Tarolt a Ford Mustang

Először majdnem elkaszál egy lányt, utána pedig beleszáll egy Audiba. Feladvány: hányan szállnak ki a csattanás után az Audi A6-osból. Bónusz feladvány: vajon könnyen sikerült megegezni? Nem mellesleg az alábbi baleset kísértetiesen hasonlít erre az - ugyancsak Ford Mustanggal elkövetett - balesetre.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább
«
123

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek