Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Letarolt egy autót a részeg audis

Megrázó képsorokat rögzített egy biztonsági kamera a szerbiai Novi Sadban (Újvidék). A videó leírása szerint a szemből érkező Audi A8-as sofőrje részeg volt, amikor mintegy 160 km/órás tempóval nekiütközött az elé hajtó Volkswagen Polonak. A Volkswagenben három húsz év körüli fiatal ült, ők a helyszínen életüket vesztették, az Audit vezető férfit könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. Bár a videó leírása nem említi, valószínűleg a Volkswagen sofőrje is hibázott, amikor áthajtott a piroson, ugyanis szemből jól látható, hogy még zölden villogott a főútvonal lámpajelzése. Az eset még június 8-án, hajnali 2 órakor történt.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Vajon milyen Audit halásznak ki?

Egy holland úriember valószínűleg a fék helyett a gázpedált kezdte görcsösen taposni. A végeredmény az alábbi videóban látható. A helyszín Hollandia, azon belül is Rotterdam. A videó leírása szerint az esetben nem sérült meg senki, viszont az elázott Q5 minden bizonnyal kuka, pláne, ha a járó motor is beszívott egy kis vizet.

0 Tovább
123
»

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek