Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Villamos elé hajtott a vadiúj Audival

A lengyelországi Poznanban vittek el tesztvezetésre egy Audi RS6-ost, a potenciális vevőből azonban a próbaúton kibújt a vadállat. Mintha rá nem vonatkoznának a szabályok, simán átment a piroson - pechjére jött a villamos.

0 Tovább

Tesztvezetésen törték rommá az Audi R8-ast

Csak két kilométer volt hátra a próbakörből, amikor bumm, a 44 éves vevőjelölt elszállt a 450 lóerős szupersportkocsival. Senki nem sérült meg, az autó viszont kuka.

0 Tovább

David Beckham lezúzta az Audiját

A baleset még szombaton történt, a 39 éves sztárfocista éppen a fiát hozta el egy meccséről, amikor összeütköztek egy Mitsubishi Colt kabrióval. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg komolyabban, a Mitsubishi két utasát kórházba szállították megfigyelésre, Beckham és a fia, Brooklyn sértetlenül hagyták el a helyszínt. A Colt ránézésre kuka, de Beckham Audi RS6-osa is úgy tűnik, hogy ezt már le fogják írni.

Kép: Daily Mail



0 Tovább

A csúszós út veszélyeiről kérdezték a tűzoltót

Közben a háttérben fejre állt egy autó. Annyi előnye volt a Svédországban történt balesetnek, hogy rekordidő alatt kiértek a hatóságok.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Elkaszálta a trolivezetéket az Audis

De előtte előzött egy jót kanyarban, záróvonalon. A Q7-es minden bizonnyal totálkár.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

5 Tovább
«
123

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek