Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Buszok taroltak vasárnap este a fővárosban

Egy BKV-busz és egy Opel Astrával ütközött szeptember 14-én éjjel a XV. kerületben. A balesetben hárman sérültek meg.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

0 Tovább

Brutális karambol Hódmezővásárhelynél

Egy Opel Astra kombi és egy Corsa ütközött frontálisan Hódmezővásárhely közelében 2014. április 7-én. A távirati iroda információi szerint a balesetben a két autó sofőrje életét vesztette, másik négy ember megsérült, közülük több személyt a tűzoltók vágnak ki a roncsokból. A baleset oka az volt, hogy az egyik autó egy segédmotoros előzött.

0 Tovább

Óriási csattanás a XI. kerületben

A Szerémi és Budafoki út kereszteződésében ütközött össze egy Opel Astra kombi és egy Mercedes A osztály március 24-én. A balesetben egy ember megsérült.

1 Tovább

Rendőrautó és autóbusz ütközött Szolnokon

Egy helyi járatú autóbusszal ütközött össze egy járőrautó Szolnok központjában, a Szapáry és Baross út kereszteződésében. A balesetben két rendőr, és a busz egyik utasa sérült meg, őket kórházba szállították.

0 Tovább

Villamos vs. Astra

A főváros XIX. kerületében, az Ady Endre és a Széchenyi utca kereszteződésében ütközött a 42-es villamos egy Opel Astrával. Az MTI információi szerint a balesetben az autó sofőrje megsérült.

0 Tovább
«
12

Nagy csatt

blogavatar

Nem szép látvány egy összetört autó vagy motor, de ha nem kapjuk el azonnal a tekintetünket, talán jobban észben tartjuk, hogy mennyire veszélyes műfaj a közúti közlekedés.

Utolsó kommentek